دانلود پاورپوینت جنبش های اجتماعی نوین

-
پاورپوینت جنبش های اجتماعی نوین
- موضوع : علوم انسانی
- فرمت اصلی فایل : pptx
- تعداد صفحات : 28
- حجم فایل: 4.14 mb
پاورپوینت جنبش های اجتماعی نوین شامل 28 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مختصری از متن
مقدمه
جنبش اجتماعی (social movement) یکی از انواع رفتارهای اجتماعی است که از روابط متقابل میان افراد در درون یک جامعه ناشی میشود. رفتار جمعی، پاسخ عدهای از مردم نسبت به یک وضعیت یا مسئلهی خاص است. جنبش اجتماعی، رفتاری اجتماعی است که در حد وسط میان رفتار بوروکراتیک و رفتار انقلابی قرار دارد؛ با این ویژگی که از اولی کمتر و از دومی بیشتر سازماندهی شده است و مردم از طریق آن در پی هدف یا اهدافی هستند. بیشتر پژوهشگرانی که جنبشهای اجتماعی را بررسی کردهاند این جنبشها را گروههای عمل هماهنگ و سازمانیافته که دارای ارزشهای مشترک بوده و هدفشان ایجاد دگرگونی یا مقاومت در برابر دگرگونی در نهادهای اجتماعی یا در نظم اجتماعی است تعریف کردهاند.
اگر به پیروی از تعریف وسیع واژگان آکسفورد از جنبش اجتماعی، در وهلهی نخست آنرا «جریان یا مجموعهای از کنشها و تلاشها از سوی مجموعهای از افراد» تعریف کنیم که «به شکلی کم و بیش پیوسته به سمت هدف خاصی حرکت میکنند یا به آن گرایش دارند»، آنرا رفتاری اجتماعی میبینیم که مانند سایر رفتارها و کنشهای اجتماعی میتواند موضوع مطالعات جامعهشناختی قرار گیرد.
در ادامه میتوان به مفاهیم دیگری که با جنبش اجتماعی پیوند دارند و هر یک به تنهایی از صورتهای کنش اجتماعی محسوب میشوند، اما نسبت به جنبشهای اجتماعی جنبه عامتر یا خاصتری دارند و یا نسبت به یکدیگر و نیز نسبت به مفهوم جنبش اجتماعی عموم و خصوص من وجه دارند، میتوان به رفتار جمعی، کنش یا اقدام اجتماعی در مقابل کنش فردی، اعتراض اجتماعی، تعارض یا تضاد اجتماعی، مبارزه اجتماعی، اقدام مستقیم، و خشونت اجتماعی اشاره کرد.
پیدایش جنبشهای اجتماعی نوین
از دههی 1960م به بعد شماری از جنبشهای اجتماعی جدید، مانند جنبشهای دانشجویی، جنبشهای گوناگون قومی و ملی، جنبش زنان و جنبش محیط زیست در زندگی سیاسی بسیار فعال شدند. این جنبشها که در دهههای بعد افزایش یافتند زمینهی گسترش فعالیتهای سیاسی بسیار سازمانیافتهتری را تشکیل دادند و همچنین بهصورت نیروهای سیاسی مستقل گاهی در کنار احزاب سیاسی و گروههای فشار و گاهی رویاروی احزاب سیاسی رسمی به مبارزه پرداختهاند.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
پیدایش جنبشهای اجتماعی نوین
متفکران، ریشهها و علل بروز جنبشهای نوین اجتماعی
ویژگیهای جنبشهای اجتماعی امروزی و مقایسهی آنها با جنبشهای قدیم
جنبشهای نوین اجتماعی و ملیگراییهای کهن منطقهای
کمرنگ شدن احزاب و پیدایش جنبشهای اجتماعی جدید
انتقادات بر جنبشهای نوین اجتماعی
عنوان : پاورپوینت جنبش های اجتماعی نوین
فرمت : pptx
تعداد صفحات : 28
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت